Paspartoe: je sleutel tot Brussel!

Publicatiedatum: 
Donderdag, 16 januari 2014 - 02:39

Paspartoe is dé vrijetijdspas in Brussel. Met Paspartoe kan je deelnemen aan tal van cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten. Sportkamp, kookcursus, theater: Paspartoe is je sleutel tot vrije tijd in Brussel!

paspartoe

Paspartoe is een spaarpas: met Paspartoe spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit bij een Paspartoe-aanbieder. Paspartoe is ook een voordelenpas. Heb je een aantal punten gespaard? Ruil ze voor mooie voordelen, zoals een gratis drankje, een gadget of een korting op de toegangsprijs. Dat kan al vanaf 5 punten. Bij Paspartoe ontvang je een welkomstpakket met daarin startvoordelen en een cultuurbon van 6 euro die je korting geeft op culturele activiteiten van Paspartoe-aanbieders. Een lijst met Paspartoe-aanbieders en voordelen vind je op www.paspartoebrussel.be.

Paspartoe is er voor:

  • Inwoners van het Brussels hoofdstedelijk gewest, vanaf 3 jaar
  • Scholieren, studenten, leerkrachten en docenten van een Nederlandstalige (hoge)school of universiteit in Brussel

De pas koop je eenmalig aan. Paspartoe wil iedereen betrekken bij cultuur, sport en ontspanning in Brussel. Daarom zijn er reductieprijzen van toepassing.

  • Basisprijs: 5 euro
  • Jongerenprijs (jonger dan 26 jaar): 2 euro
  • Reductieprijs (mensen met een beperkt inkomen): gratis Paspartoe, die recht geeft op sterk verlaagde toegangsprijzen

Paspartoe is beschikbaar vanaf begin februari 2014 bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie en Muntpunt.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht op www.paspartoebrussel.be (online vanaf begin februari) of info@paspartoebrussel.be.

 

Fotogalerij: 
marker paspartoe