Mindvoelness

17.9.2020 - 12.11.2020

Mindvoelness

De wereld is de afgelopen maanden erg veranderd. Ook onze manier van leven en onze relaties met anderen en onszelf zijn opeens in een nieuw licht komen te staan. Het vraagt openheid, flexibiliteit, kracht, rust en creativiteit om hierop te antwoorden op een manier die van een uitdaging een kans maakt. 

Mindfulness kan ons helpen om deze aspecten van onszelf te herontdekken. Wat is Mindfulness? Mindfulness is een manier om de wereld te ervaren. Je kijkt aandachtig en nieuwsgierig naar hoe alles zich in ieder moment ontvouwt. Je leert waarnemen hoe het spel tussen buiten-en binnenwereld, gedachten, emoties en je lichaam zich voltrekt. Mindfulness is een ontdekkingstocht waarin je jezelf beter leert kennen en accepteren. Het is een ontmoeting tussen Oosterse wijsheid en Westerse kennis die je kan helpen om dichter bij jezelf te staan en je leven zinvoller te maken.

Deze 8-weken training wordt gegeven door een erkend trainer en volgens de regels en opbouw zoals die officieel bepaald zijn door de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen). De 8-weken training wordt aangeraden voor mensen die problemen hebben met stress, burn-out, depressie, slapeloosheid en piekergedachten. Het zal je helpen om optimistischer in het leven te staan, beter voor jezelf te zorgen en je emotionele intelligentie te verhogen. Iedere sessie duurt 3 uur. Doorheen de sessies maak je kennis met verschillende meditatietechnieken en inzichten uit de cognitieve psychologie. Je krijgt opdrachten waarmee je thuis verder aan de slag kunt.

Na 8 weken heb je de basis geleerd waarmee je voor de rest van je leven verder kan experimenteren en verdiepen.

Duur: 8 weken, 3 uur per sessie van 19u tot 22u

Prijs: 180 euro. Kan je dit moeilijk betalen omwille van je financiële situatie? Laat dit weten, dan spreken we samen een prijs af!

Locatie:De Kriekelaar. Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek

Inschrijven via: mindvoelness@gmail.com

Data: Iedere donderdagavond vanaf 17 september

Algemene informatie

Wanneer: 

17.9.2020 - 12.11.2020
op Donderdag van 19:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw
Gallaitstraat 86
1030 Schaarbeek

Thema: 
Persoon en relaties, Educatief
Leervorm: 
Cursus
Prijs: 

€ 180

Mindvoelness

Prijs

€ 180

Inschrijven via

Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw
tel 02 245 75 22
dekriekelaar@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw
Gallaitstraat 86
1030 Schaarbeek

Praktisch

trein; halte Brussel-Noord tram 55, 56, 33 en nachtbus N01; halte Rubens tram 25, 94; halte Liedts