Watchapp #1: Emmi & Leo

SKaGeN

start op 27.5.2020 om 10u 

Watchapp #1: Emmi & Leo

Theatergezelschap SKaGeN presenteert met WatchApp #1: Emmi & Leo’, een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp. Dit project is een innovatieve manier om in deze bizarre tijden toch toneel te maken.

Emmi probeert haar abonnement op het lifestyle magazine Skagen op te zeggen. Ze is dyslectisch, verwisselt twee getallen in het telefoonnummer, en komt zo terecht bij een zekere Leo. Deze toevallige kennismaking vindt plaats tijdens de coronaquarantaine in België.

Jij bent getuige van de ontluikende vriendschap, misschien wel liefde, die zich ontwikkelt doorheen hun WhatsApp-conversaties, die jij mee kan volgen.

Net zoals bij een toneelstuk is tijd bij deze nieuwe vorm van toneel een zeer belangrijke factor. Te pas en te onpas, vaak overdag, soms 's nachts, stuurt de één de ander een bericht. Jij kijkt stiekem mee. En dat kan verslavend werken!

WatchApp #1’ is het eerste deel van een reeks social network-voorstellingen en is gebaseerd op de roman Emmi & Leo’ van de Oostenrijkse auteur Daniel Glattauer. SKaGeN doet waar het goed in is, en bewerkt deze slimme, intimistische roman tot een subtiele, voyeuristische dialoog.

De voorstelling start op wo 27/05 om 10u en duurt 4 weken.

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
Wanneer: 

start 27.5.2020 om 10:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw
Gallaitstraat 86
1030 Schaarbeek

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Paspartoe kansentarief €2 Jongeren -26 €8

Prijs: 

€ 12,5

€ 2,0 (Paspartoe tegen kansentarief)

Watchapp #1: Emmi & Leo

Prijs

€ 12,5

€ 2,0 (Paspartoe tegen kansentarief)

Reservatie

GC De Kriekelaar
tel 02 245 75 22
dekriekelaar@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Kriekelaar vzw
Gallaitstraat 86
1030 Schaarbeek

Bereikbaarheid

trein; halte Brussel-Noord tram 55, 56, 33 en nachtbus N01; halte Rubens tram 25, 94; halte Liedts